ROUTE
“De Generaal” is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Het restaurant is namelijk schuin tegenover het station van Baarn gelegen. Verder is "De Generaal" ook gemakkelijk met de auto bereikbaar. Hieronder is een routebeschrijving gegeven:

VANUIT DE RICHTING AMSTERDAM
Neem de A1 richting Amersfoort, neem de afslag Soest/Baarn Noord. Aan het eind van de afslag staan verkeers- lichten, ga hier links af, rij dan rechtdoor richting de grote rotonde, hier gaat u rechtdoor richting Soest (Amsterdamse straatweg). Deze weg volgt u tot aan de verkeerslichten, bij de verkeerslichten gaat u links af (Lt. Generaal van Heutszlaan). Deze weg rijdt u af tot aan de spoorwegovergang waar net voor het spoor “De Generaal” zich aan de rechterkant bevindt.

VANUIT DE RICHTING AMERSFOORT
Neem de A1 richting Amsterdam, neem de afslag Soest/Baarn Noord. Aan het eind van de afslag links richting Baarn (Wakkerendijk), aan het eind van deze weg links af, rij dan richting de grote rotonde, hier gaat u rechtdoor richting Soest (Amsterdamse straatweg). Deze weg volgt u tot aan de verkeerslichten, bij de verkeerslichten gaat u links af (Lt. Generaal van Heutszlaan). Deze weg rijdt u af tot aan de spoorwegovergang waar net voor het spoor 'De Generaal' zich aan de rechterkant bevindt.

VANUIT DE RICHTING UTRECHT
Neem de A27 richting Almere, bij het knooppunt Eemnes gaat u de A1 richting Amersfoort op. Neem de afslag Soest/ Baarn Noord. Volg dan de beschrijving van de richting Amsterdam.

 

VANUIT DE RICHTING ALMERE

Neem de A27 richting Utrecht, bij het knooppunt Eemnes gaat u de A1 richting Amersfoort op. Neem de afslag Soest/ Baarn Noord. Volg dan de beschrijving van de richting Amsterdam.

bullet wilt u contact met ons?
bel ons of vul svp het formulier hiernaast in!
bullet perfecte bereikbaarheid, nabij a1 / a28