De Generaal Agenda

ELKE VRIJDAG

VRIJMIBO

Luid met ons het weekend in bij De Generaal! Wij zorgen voor de hapjes.

16:00 - 18:00 uur
ELKE 4e DONDERDAG

Live Jazz

Swingend, gezellig en verrassend. De JAMbirds spelen live jazz in De Generaal!

Aspergeseizoen

Het langverwachte seizoen van de asperges is eindelijk van start en uiteraard zullen wij ze ook gaan serveren!

Kiwanis paleizen wandeltocht

Laat je leiden langs een prachtig landschap vol kastelen en landhuizen. De start en finish van deze wandeltocht is in stijl bij De Generaal!

Vaderdag

Zet jouw vader in het zonnetje en verwen hem met een gezellige borrel, lekkere lunch of diner. Reserveer een tafeltje of neem samen plaats op ons zonnige terras!

VANAF JULI

Zeeuwse mosselen

In juli is het weer zover: verse mosselen bij De Generaal! Volg onze sociale media en ontdek wanneer ze weer verkrijgbaar zijn.

Een nieuw menu

Proef de zomer met onze nieuwe menukaart! De heerlijke gerechten zijn speciaal samengesteld door onze chef Maik met zomerse ingredi├źnten en maken zonnige dagen op ons terras helemaal af.

Start zomervakantie

Er is tijdens de zomer weer van alles bij De Generaal te beleven voor jong en oud! Trek een spel uit onze spelletjeskast, geniet van de zon tijdens een heerlijke lunch of kijk met een verfrissend drankje toe hoe de kids zich vermaken op het speeltoestel.

De Generaal 40 jaar

Op zondag 21 juli bestaat De Generaal Baarn 40 jaar! We kijken ernaar uit om deze mijlpijl met jullie te vieren en samen te proosten op onze verjaardag!