Zakelijk ontmoeten bij de Generaal

Eethuys-café De Generaal is de ideale plek om te werken, inspiratie op te doen of te overleggen onder het genot van goed eten. Niet alleen door de snelle wifi en de centrale ligging, maar vooral door de sfeervolle omgeving nabij de bossen van Baarn.

Een inspirerende locatie

De Generaal is een authentiek pand te midden van het Baarnse Bos. Een inspirerende locatie waar je heerlijk kunt eten. Het pand is goed bereikbaar en ligt in de buurt van de A1 en A27. Je kunt gratis parkeren op ons parkeerterrein en we hebben razendsnelle wifi. Alle ingrediënten voor een geslaagde zakelijk diner of lunch!

Zakelijk lunchen

Luxe belegd landbrood, salades en soep. Vis, vlees of veg(n). Bij De Generaal is voor ieder wat wils. In samenwerking met lokale en eerlijke leveranciers selecteren we ieder seizoen de beste producten voor onze lunchkaart. Benieuwd wat er vandaag op staat?

Bekijk de menukaart

Zakelijke bespreking op het terras

Neem direct contact op

Voor meer informatie over zakelijk lunchen of dineren bij De Generaal in Baarn, kun je contact opnemen door te mailen naar: info@degeneraal.nl, of door te bellen naar: (035) 542 17 84.

Vraag een offerte aan

Klik op de knop en stel zelf je een offerte samen!
Daarna maken we samen alles op maat.

Offerte aanvragen